Videó a környékről

Amikor még nem volt drón! Kattints a play gombra a lejátszáshoz.

( Danke liebe Wolfi! )

play

Üdvözlünk Téged!

Magunkról

Eljött az idő, hogy felkeresd ezt a kis falut, Szalafőt, a nyugalom szigetét,
amely az Őrségi Nemzeti Park szívében található.
2004 - ben jártunk itt először kirándulni, a hely varázsa arra ösztönzött minket, hogy többször is ellátogassunk erre a vidékre.
A jó levegőjére, a csodás tájaira
és az itt élő emberek vendégszeretetére vágyva mindig visszatértük,
......végül itt is maradtunk.......
Tizenegy éve költöztünk véglegesen ide és szépítgetjük szerzeményünket a kódisállásos házat és a nagy lábaspajtát, amiből vendégházunk lett, valamint a hozzá tartozó területet. Igazán gyönyörű környezetben, kankalinok , kosborok , vadvirágok , lepkék és madarak társaságában pihenhetsz nálunk kerítetlen portánkon.
A pajtából alakítottuk ki falusi szálláshelyünket, ami várja egész évben a pihenni vágyókat, természet búvárokat és a túrázókat. Este a szerek közé bekúszó pára a reggeli napfelkelte az igazán csillagos éjszakák, biztosan tetszenének Neked is. Nyáron, élmény a fürdőzés az erdő közepén, a közeli tóban, vagy megcsodálhatják a régi építészeti emlékeket , sétálhatsz a szalafői Őserdőben, ahol ízletes gombákat szedhetsz , de akár bejárhatod a gerencsérek ( fazekasok ) földjét, vagy épp csak ejtőznél a kertben és töprengenél azon, mitől ilyen szép itt. Szeretnénk megosztani ezeket az élményeket Veled is,
hogy megérthesd, mi is az a nyugalom szigete........

Ilyenek voltunk

És ilyenek lettünk....

Történetünk

Hogyan is kerültünk az Őrségbe?

2005

Születésnapi ajándék

Zsolt kapta születésnapi ajándékként, Ő még nem járt az Őrségben. Egy havas téli napon jöttünk le először, Szalafőn volt a szállásunk és egyből beleszerettünk a tájba.

2007

Házvásárlás

Álmodoztunk, hogy milyen jó lenne ez a nyugalmas élet ebben a meseszép környezetben. Sok házat megnéztünk a környéken, de csak egy szalafői volt köztük....

2008

Leköltözés

Szeretjük Budapestet, ott nőttünk fel, de még jobban szeretjük az Őrséget! Hosszas tanakodás után, mivel nyaralónak messze volt, úgy döntöttünk, hogy itt fogunk élni!

2010

Grand opening

Rohamtempóban nekiláttunk a felújításnak, mert a barátaink már mind jönni akartak látogatóba! 2010-ben nyitottuk meg első két apartmanunkat, majd átköltözés után a Rókalyukat is.

Foglald le most!

Néhány kattintással már foglalhatsz is!

Online foglalás

Érdeklődj és megmondjuk szabad-e az időpont

Az üzenet elküldésével elfogadod a Cseri Porta adatkezelési szabályzatát,
amelyet az alábbi linken olvashatsz el: GDPR tájékoztató

* Jelölt mezők kitöltése kötelező.